How to heal your life

© 2012 - Thor & Freja. All rights reserved .

Subscribe så du får besked om ny musik og videoer.

Det vi skriver og selve sangen kan sikkert give anledning til en god debat. Det er ene og alene vores holdning. Du er i din gode ret til at være uenig og du er velkommen til at skrive din holdning i bemærkninger under vinduet. Det er altid meget inspirerende at høre andres meninger. Måske det kan inspirere os til en ny sang

Denne sang er inspireret af en person vi forsøgte at hjælpe. Der var meget galt og personen beklagede sig meget over sit liv. Da vi så forsøgte at komme med nogle gode råd og ikke bare gik på medlidenheds stadiet var vi pludselig egoistiske, selvcentrerede, umenneskelige o.s.v. Vi havde ikke noget imod at lytte, men det blev lidt hårdt at blive ved med at lytte, når personen ikke selv ønskede at gøre noget ved sin situation, så tingene kunne blive bedre. Men det er ikke nemt at gøre noget ved sin situation, hvis man tror at grunden til, at man er deprimeret skyldes udefrakommende faktorer, som man ikke kan gøre noget ved. Og man ikke selv har et ansvar for sit eget humør, sin egen sindstilstand og forøvrigt selv har et ansvar for at få indhold i sit liv.

Vi mener, at man ikke altid selv kan bestemme omstændighederne i ens liv. Man kan ikke bestemme, hvordan andre skal opføre sig overfor en, hvad regeringen beslutter, hvordan vejret er o.s.v., men det er ens eget valg, hvordan man vil reagere på det. Man kan vælge at være ked af det og deprimeret over noget man alligevel ikke kan gøre noget ved eller man kan vælge at acceptere det som en del af livet og være glad på trods.

Iflg. en af vores store inspirationskilder Dr. Wayne Dyer giver 3 ud af 4 personer udefrakommende faktorer (venner, familie, kollegaer o.s.v.) ansvaret for deres egen lykke eller ulykke og kun 1 ud af 4 lægger ansvaret for sit eget liv på egne skuldre. Hvilken en af de 2 grupper hører du til?

In english
aaaaaaaaaaaaiii